Gasztrohegy Badacsony
Alapító, szervező
2017-ben 9, majd 10 egész évben nyitvatartó badacsonyi vendéglátóhely összefogásával indult a Gasztrohegy rendezvénysorozata, melynek eltökélt célja, hogy a 365 napos Balatont népszerűsítse. A „szezonon kívüli” időszakban, októbertől áprilisig tematikus hétvégékkel jelentkezünk, minden hónapban egy hétvégével. Olyan izgalmas tematikákat dobunk be, mint a világok konyhája, az irodalmi receptek, a nagymamáink receptjei, filmekből vett mesés receptek, vagy az erdő ajándékai. Az aktuális témát minden étterem a saját szájízének megfelelően dolgozza fel, az ételeket a rendezvény előtt együtt kóstoljuk össze és tökéletesítjük. A lényeg, hogy a Gasztrohegy fogások a szokásosnál kisebb adagban kerülnek tálalásra, így a vendég bejárhatja a hegyet és több fogást is megkóstolhat, miközben kirándul, és élményt szerez. Az élményhez hozzátartozik, hogy a „csak úgy betérő” vendégek mellett várjuk azokat is, akik többet kóstolnának: ők 4 kóstolós Gasztrohegy bérlettel indulhatnak neki a hegynek végigkóstolni az étel-ital párosításokat.